Een dienst van Vriens Archeo Flex
Home > Informatie

Informatie

Informatie voor werkzoekende

Aanmelden voor Vacature Alert

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe structurele vacatures, zodra deze op de website verschijnen? Meld u dan aan voor de gratis berichtendienst. U ontvangt dan automatisch een e-mail bericht wanneer een nieuwe vacature op deze website wordt gepubliceerd. Vul hiernaast uw e-mail adres in, en u ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.

Informatie voor werkgevers

Wilt u een structurele vacature onder de aandacht brengen bij een groot netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor het plaatsen van een archeologische vacature wordt een vergoeding van 150 euro, exclusief BTW per vacature gevraagd (wanneer er meerdere vacatures in één profiel staan betaalt u toch per vacature). De factuur moet voldaan zijn alvorens tot plaatsing van de vacature wordt overgegaan. De vacature wordt twee maanden getoond, daarna is verlenging (van één maand) van deze publicatietermijn mogelijk zonder extra kosten. Ongeveer 1000 mensen hebben zich aangemeld bij de vacaturebank Archeologie, kortom met uw vacature heeft u een groot bereik in de archeologische markt.

Wilt u een vacature plaatsen, dan kunt u uw vacaturetekst in Word naar de webredactie sturen via info@vriensarcheo.nl.

Vacature Alert